Bij FBBasic en Cirmar draait elke week om de transitie naar een Circulaire Economie. Om aandacht op het onderwerp te vestigen organiseert het Versnellingshuis de Week van de Circulaire Economie dit jaar van 11 tot en met 16 maart. 

Wat en waarom?

Strikt gezien is de Week van de Circulaire Economie een Nederlandse aangelegenheid, maar de uitdaging reikt veel verder dan onze landsgrenzen. Om een economie te organiseren waarin we verantwoordelijk produceren en consumeren, zonder negatieve impact te hebben op de planeet en haar grondstoffen, is verandering nodig. De Week van de Circulaire Economie plaatst deze uitdaging voor tenminste een week in de schijnwerpers. Wil je meedoen aan een van de online of live evenementen? Volg this link voor het volledige programma.

Als het stof is neergedaald

We moeten ervoor zorgen dat we na deze week niet zomaar terugkeren naar ‘business as usual’. Daarom helpen FBBasic en Cirmar bedrijven betekenisvolle stappen te zetten richting een circulaire economie. Van circulaire concepten, strategieën en producten, tot aan de toepassing van ons Digitale Productpaspoort – C_passport®.

Wil je een voorsprong nemen in de circulaire economie? Probeer de Cirmar free trial, of neem contact op om een meeting te plannen. Samen bouwen we een circulaire economie.