Wat gaan we bespreken?

De titel zegt het al: we gaan het hebben over de rol van het digitale productpaspoort in de circulaire economie. We moeten dan ook eerst het concept circulaire economie kort toelichten, om kansen en uitdagingen te identificeren. Vervolgens bespreken we het digitale productpaspoort. Wat is het? Wie kan ze maken? En hoe gebruik je ze? Om deze en andere vragen te beantwoorden lichten we een aantal use cases toe van onze klanten die gebruik maken van paspoorten. Gedurende het webinar is er uiteraard ruimte voor vragen en discussie.ย 

Voor wie is het webinar bedoeld?

Iedereen! Deze introductie op het digitale productpaspoort in de circulaire economie is relevant voor iedereen in het bedrijfsleven, overheid, of academia. Het webinar is onderdeel van een serie, waarin we later in gaan zoomen op verschillende sectoren – zorg er dus voor dat je deze niet mist! Je kunt je hier aanmelden.