Wyron truecycled® is het eerste gebruiksklare garen dat is vervaardigd van ongesorteerde vezels met behulp van het “truecycled®– proces, waardoor verscheurde vezels van verschillende samenstellingen tot 100% mogelijk zijn. Wyron truecycled® is het resultaat van het “Fibers Unsorted”-project, waaraan FBBasic en Cirmar deelnamen. Het wordt niet alleen getoond als garen maar ook gebruikt in “Rē x Fibers Unsorted”, een enerverende hometextile collectie gemaakt met toonaangevende weefexperts.

Brain-of-Materials, hier verbonden met het C_passport® van Cirmar, biedt onder andere een digitaal platform om alle materialen van exposities in de digitale toeleveringsketen van grondstof tot product te verbinden. Het toont de digitale tweeling van de fysieke exposities, digitale kleur, digitale textuur en impact op energie, water, (grond)materialen en CO2 (Product Carbon Footprint).

U bent uitgenodigd om de show te bezoeken tijdens de Milan Design Week in “The Cathedral” (20156 Milaan), tussen 7-11 juni 12:00-23:00 en 12 juni 12:00-17:00.