Onze volledig vernieuwde applicaties C_passport® en C_dashboard® zijn nu ook online beschikbaar! Na een jaar intensief sleutelen met onze partner Unframed gaat Cirmar geheel vernieuwd live. Het maken van een materiaalpaspoort, voor producten, componenten en materialen kan volledig digitaal. Eenvoudig starten en stap voor stap uitbreiden en verdiepen. C_passport® geeft de materiaalsamenstelling op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier weer, evenals de impact van deze composities op (primair) materiaalgebruik, CO2, energie en water. Met C_dashboard® zie je in één oogopslag de materiaalsamenstelling en de impact van een verzameling van producten, verbonden aan de voor jou relevante SDGs. Nieuwsgierig hoe onze applicaties eruitzien? Kijk voor meer info op www.cirmar.com en begin vandaag aan jouw transitie richting circulair!