FBBasic en Cirmar ronden een project af in samenwerking met RBM dat zich richtte op het creëren van een duurzaam supermarkt filiaal. Zowel als het pand als de inhoud werden geanalyseerd en zo duurzaam mogelijk gebouwd en ingericht. Op 23 maart wordt de eerste echte webinar over dit onderwerp gehouden: “Circulair Bouwen en Inrichten in Retail: Nieuwe Financiële en Maatschappelijke Waarde” 

Circulair bouwen betekent: discipline, commitment, partnership, gedrevenheid en toekomstvisie. RBM-Retail loopt voorop en draagt graag een steentje bij.

Meldt u hier aan voor het webinar van 60 minuten waar experts de achtergronden van de eerste Duurzame (Circulaire) supermarkt van de Benelux en misschien wel daarbuiten zullen bespreken en hierbij ook in ogenschouw nemende de betrokkenheid van personeel en klant!

Op 3 maart as wordt de eerste duurzame (Circulaire) supermarkt in Goor geopend. Nederland mag hier trots op zijn!