Wat is de invloed van de COVID-pandemie op de circulaire economie wereldwijd? En welke impact hebben circulaire transities ten tijde van deze crisis op de SDG’s, met name op het armoedevraagstuk? Dit waren de centrale vragen tijdens de workshop Circulaire Economie, COVID-19 en SDG 1 die Frans Beckers namens FBBasic op 24 oktober gaf tijdens de jaarlijkse SPRING Cross-Regional Dialogue, georganiseerd door de faculiteit Economie en Bestuur van de Universidad Austral de Chile.                                                                                                                                                                                                        
FBBasic deelt graag kennis met een wereldwijd netwerk. Tijdens de sessie ging Frans in op de impact van de crisis op de circulaire economie in de Europese en Nederlandse context met veel ruimte voor perspectieven van deelnemers vanuit alle hoeken van de wereld.                                                                                                                                                                           
Nieuwsgierig over wat er nog meer ter sprake is gekomen? Een opname van de sessie is hier te bekijken!